5-2 52 min Önnered (straff)
5-3 55 min Önnered
6-3 63 min Eric A ass Ole
7-3 85 min Jompa ass Johan ?

Sista matchen för vårsäsongen slutade med vinst fast det överskuggas av att Eric A bröt armen.
Nikki hade dubbelbokat sig och Hugosson kunde komma på kort varsel.
Laget: Hampus - Silow, Johan, Hultenius, Erik W - Ole, Petter, Thomas - Anders, Ferna, Jompa
På bänken: Kalle, Eric A, Hugoson
Vi rivstartade och redan efter drygt en minut kommer Anders in från höger med bollen och spelar fram Ferna som har ett bra läge men en back kommer och hindrar Ferna men han får fram bollen till Thomas som sätter bollen säkert i mål. Någon minut efter 1-0 kommer Jompa fri efter fint förarbete från Anders och Silow men bollen går utanför. Vi hotar Önnereds backlinje varje gång och är nära att skapa chanser vid varje anfall. Innan 10 minuter gått gör vi 2-0. Jompa passar till Ferna som kommer runt på vänsterkanten och spelar in en hård boll framför mål som en Önneredsback får tån på och bollen går in vid stolpen. Efter detta går vi ner oss lite och Önnered kan göra mål efter ett passivt försvarsspel kan en Önneredsspelare slå ett för långt inlägg som Hampus missbedömmer och bollen går över honom in i mål. Det tar 7-8 minuter innan vi hittar in i matchen igen. Vi är för passiva och har för dålig rörelse. Efter dryga 20 minuter kommer vi i en kontring. Ferna får bollen och istället för att söka Jompa som är på språng håller han i bollen lite och spelar Thomas som kommer bakom i ytan mellan deras försvar och mittfält. Thomas driver bollen och frispelar Ferna som inte gör något misstag. Några minuter senare får vi en hörna som Ole tar. Anders får bollen och spelar tillbaka den till Ole som slår in den mot mål. Bollen tar i bortre stolpe och Jompa rakar in returen. Efter detta har vi full kontroll på matchen och skapar ett antal lägen. Ferna gör ett mål efter Jompa rullat bollen förbi Bengan som gjort comebackk i Önnereds mål men Ferna blir (felaktigt ?) avblåst för offside. Önnered kommer upp ibland och har farliga inkasst men vi får bort bollen vid de tillfällena. I slutet får Önnered en jättechans då en spelare frispelas men Hampus kommer snabbt ut mot honom och limmar bollen. Anfallet efter kommer Silow på kanten och spelar upp till Jompa som bytt kant och han väder bort sin back och spelar in till Petter som slår till bollen i bortre hörnet.
5-1 i paus och vi har dominerat totalt bortsett 10 minuter isamband med deras mål. Vi paratar om att hålla uppe koncentrationen och bolltempot samt fortsätta hota deras backar i djupled.
Andra halvlek startar tvärtom mot vad vi pratade om i paus. Vi är passiva i både försvarsspelet och anfallspelet. Vi tillåter Önnered att ta över spelet och efter drygt 5 minuter får de en straff att Hultenius krokat ihop med en Önneredsspelare (enligt Hultenius är han inte på honom utan han snubblar på sig själv). Hampus är på straffen men den är för hård och välplacerad för att Hampus skall kunna styra ut den. Några minuter senare kommer Önnerd runt på sin vänstersida och slår in bollen mot straffområdet där en Önneredspelare kommer och slår till ett hårt skott som Hampus är chanslöst på. Vi börjar att ta oss samman igen och blir lite aggresivare och börjar löpa mer i djupled och jämnar ut spelet. Vi får en högerhörna som Ole slår hårt lågt mot första stolpen där Anders hoppar över bollen och Eric A kommer och styr in bollen vid första stolpen. Strax efter målet kommer Eric på vänsterkanten men en Önneredsback glidtacklar bollen men Eric landar på sin arm och bryter den. Det tar drygt en halvtimma innan ambulansen kommer och spelet kan återupptas. Resten av matchen är lite avslagen. Önnered för spelet men vi har bättre kontroll nu än i början av halvleken. Hultenius får sin andra varning när domaren påstår efter uppmaningar från Önneredsspelarna att han har sagt något till en Önneredforward. I slutet kommer en långboll som våra forwards inte är i närheten av men Önnereds mittbackar tvekar och Jompa kommer imellan och blir fri och sätter slutresultatet 7-3.
Vi avslutar vårsäsongen med en seger där vi gör en riktigt bra första halvlek och en dålig andra halvlek.